Tillbaka

Hej nu är jag här igen. Har haft endel att göra nu i veckan och jag har inte alls haft  lust att blogga. För er som känner mig vet lite vad jag gått igenom och att jag haft lite tuffa tider emellanåt.Vissa delar jobbar jag fortfarande med och just denna veckan har det varit extra tufft. Men det fick ett slags avslut i fredags och nu ä'r jag alltså här igen och redo för att fortsätta min kamp mot bättre hälsa! Jag har inte tränat så mycket i veckan utan bara varit ute på 45 minuter promenad och ska väl försöka komma ut idag igen, men har massvis med plugg att göra och så står det städning av lägenheten och vissa skåp och garderober som inte går att stänga för det är för rörigt och fullt där inne.
Jag kan för övrigt informera om att jag köpt mig en fantastisk ny träningströja på stadium. Tröja är av märket soc som alla mina andra träningskläder.
 
 
Det är min nya favorittröja. Jag har den när jag är ute och går och den är otroligt skön  för den sitter tajt över rumpan (precis som jag vill ha det) men den är inte supertajt över bysten. Detta är en skön tröja men en dragkedja som går upp i halsen och värmer lite. Kan starkt rekomendera dessa tröjor som kostar 299 kr på stadium. Tror att det till och med var rea då jag handlade så jag fick 100 kr rabatt.

När jag handlade denna tröja så köpte jag även ett par fantastiska walking skor av märket reebook.

 
skon heter REEBOK HEXRIDE ST,BELIEF och är en väldigt skön sko som i ordinarie pris kostar 1199 kr som de nu säljer för 599kr också på stadium. Dessa skor är mina nya favoriter jag fullkommligt älskar dem! kan också varmt rekomenderas!

Nu har jag lite plugg att göra. Jag håller på med en inlämningsuppgift som även ska redovisas muntligt i grupp om sexuell hälsa eller ohälsa. Ett problemområde ska tas upp och reflekteras. Svårt val för min del då det finns så mycket men jag valde sexual brott som figurerat i media.Skall även läsa tre kapitel i min bok á 30 s8d ;)

tagga tagga

idag taggar jag gärnet för jag ska nämligen på anställningsintervju! Ser så mycket fram emot detta oxh givetvis är jag nervös! Det är ett jobb som timvikarie på kårlanda gård som är ett boende för funktionshindrade med högfungerande autism och andra psykiska tilläg. Har förberett massa papper och lagt i ordnig dem. Det som är bra är att boendet finns i Hovmantorp där jag bor och då kan jag komma fort om det skulle behövas oxh inga busstider att passa. Klockan 15.00 börjar intervjun så efter det kommer jag uppdatera hur det gått! ha det bäst så länge

Fullt ös medvetslös!

Trots mitt nervösa sammanbrott under gårdagen så har det varit lite bättre idag. Kände att det kanske är okej att ha sammanbrott ibland när man bara känner hopplöshet.
Idag har det som sagt varit bättre! =) Jag har legat på 14.1 som högst och det är inte värstans värst och under dagen mellan 7-9 mmol/l. Är ganska stolt ändå att jag haft en dag med 4 blodsocker jämfört med gårdagen och lördasgen då jag bara hade 1 eller 2 värden på 2 dagar.
Det går åt rätt håll. Hqar även varit noga med att äta vettig mat idag, pulvermos & prinskorv till lunch och yoghurt, flingor och 1 avokado till kvällsmat efter träningen. Enda nackdelen med idag om man nu ska vara så tråkig att nämna dem är att jag skulle ha gjort en middag vid 16-17 tiden men då hade jag besök så det skulle bli konstigt om jag åt och jag inte kunde bjuda på något.
Har under eftermiddagen tagit en promenad med min granne Maria på en väldigt fin sträcka som tog ca 1 timma att gå. om man går den i ett raskt tempo och går via strandpromenaden hem så kan det nog bli 1-1,5 timmes promenad. Vet dock inte hur lång sträckan är men det är en lagom sträcka. Nackdelen är att det inte är belysning så om man ska gå den rundan så får man gå den i hyfsad tid om man inte vill gå med ficklampa vill säga :)

Har idag laddat hem en väldigt bra app! Den heter "Zombies Run!" som jag fick tipsat av min goda vän Linda (noblesseoblige.blogg.se) . Det är en träningsapp som verkligen fungerar, enligt min åsikt! Man får olika uppdrag som man ska göra, som kan vara antingen på ca 30 minuter eller ca 1 timme. Körde även 1 timmes passet på kvällen och jag kan säga att appen verkligen var värd pengarna! Så roligt att jag ger mig ut på ett träningspass imorgon igen! Testa vettja :)