Fullt ös medvetslös!

Trots mitt nervösa sammanbrott under gårdagen så har det varit lite bättre idag. Kände att det kanske är okej att ha sammanbrott ibland när man bara känner hopplöshet.
Idag har det som sagt varit bättre! =) Jag har legat på 14.1 som högst och det är inte värstans värst och under dagen mellan 7-9 mmol/l. Är ganska stolt ändå att jag haft en dag med 4 blodsocker jämfört med gårdagen och lördasgen då jag bara hade 1 eller 2 värden på 2 dagar.
Det går åt rätt håll. Hqar även varit noga med att äta vettig mat idag, pulvermos & prinskorv till lunch och yoghurt, flingor och 1 avokado till kvällsmat efter träningen. Enda nackdelen med idag om man nu ska vara så tråkig att nämna dem är att jag skulle ha gjort en middag vid 16-17 tiden men då hade jag besök så det skulle bli konstigt om jag åt och jag inte kunde bjuda på något.
Har under eftermiddagen tagit en promenad med min granne Maria på en väldigt fin sträcka som tog ca 1 timma att gå. om man går den i ett raskt tempo och går via strandpromenaden hem så kan det nog bli 1-1,5 timmes promenad. Vet dock inte hur lång sträckan är men det är en lagom sträcka. Nackdelen är att det inte är belysning så om man ska gå den rundan så får man gå den i hyfsad tid om man inte vill gå med ficklampa vill säga :)

Har idag laddat hem en väldigt bra app! Den heter "Zombies Run!" som jag fick tipsat av min goda vän Linda (noblesseoblige.blogg.se) . Det är en träningsapp som verkligen fungerar, enligt min åsikt! Man får olika uppdrag som man ska göra, som kan vara antingen på ca 30 minuter eller ca 1 timme. Körde även 1 timmes passet på kvällen och jag kan säga att appen verkligen var värd pengarna! Så roligt att jag ger mig ut på ett träningspass imorgon igen! Testa vettja :)

Kommentarer:

1 Emma Johansson:

Du kämpar på bra Emma!! Alltid lika kul att läsa om dina olika upptåg =))) Här kommer en bamse kraaaam <3<3

2 Linda:

Har du synkat med zombiesrungame.com? =)

Svar: Japp, Reactive.Frame.92 =) dd? ^^
Emma Johansson

3 NeutronStar:

https://www.zombiesrungame.com/NeutronStar/ =)

Kommentera här: