Sko-gnagare

Ja nu är jag tillbaka efter min lilla runda och det börjar bli dags för lunch men först måste jag skryta om min träning som totalt blev 45 minuter. Inte riktigt som jag hade tänkt mig dock!
Det blev 30 minuters promenad varav 10 minuter var jogging. Kände efter 10 minuter att min bröstkorg skulle sprängas och det är ju ett tydligt tecken på att det är för tidigt att börja jogga efter förkylningen så jag gick istället. Efter totalt 20 minuter kom skoskavet och det finns inget värre än skoskav. 
Jag har ämligen lite vassa hälar som skaver i skorna och det skaver liksom upp tyget i skorna som tillslut blir till ett hål (svårt att förklara). Dessa skaver och gör fruktansvärt ont (givetvis) och därför var jag tvungen att gå tillbaka igen. Väl hemma kände jag att jag inte kände mig nöjd utan fortsatte med dessa övningar

2x10 situps raka 
2x10 sneda situps
2x10 armhävningar
2x30 sek plankan
2x10 upphopp
2x10 utfall

Kände mig nöjd med min prestation och jag kommer ha dödens träningsvärk imorgon! Men det är det värt! Nu lite tacos-rester till lunch! Min blodsocker, mat och motionskurva kommer jag visa ikväll innan läggdags då jag har lite mer prover osv.

Kommentera här: