SKOLAN

Hej igen alla fina läsare! 

Jag har helt tappat lusten för att blogga just nu, då jag har hur mycket som helst att plugga. MEn först och främst kan jag tala om att min 21-dagars utmaning är över. Allt har gått helt okej, dock slutade jag promenera 30 min om dagen efter 1,5 vecka. Jag hann inte med det och jag kände att det gjorde att mitt humör svängde väldigt och jag mådde psykiskt dåligt HELA dagen om jag skulle ge mig ut, men sköt på det. Så jag lade ner och körde på dieten istället och det märktes nog att jag slutade promenera för vågen stog på en lite sämre siffra. Första veckan gick ju super, 1hg till efter vecka två och nu hade jag gått upp?? Funderar på om det kan vara så eftersom jag ska få mens om några dagar? Jag ska köra på en vecka till och väga mig nästa måndag istället. Känns som att det blir bättre då :P

Just nu är det mycket som händer i mitt liv. Om jag inte berättat det innan så läser jag sjusköterskeprogrammet termin 1 på universitetet i Växjö. Den första delkursen vi hade med vetenskapsteoretiska och idéhistoriska grunder för vårdandet var en väldigt flummig kurs, där man knappt behövde plugga något. Nu har vi kommit in i den första medicinska kursen som heter 1MC600 Människans anatomi och fysiologi inl. mikrobiologi. Vi är nu inne på vecka två och har hittills haft 3 föreläsningar om cellen, nervsystemet och endokrina systemet. Samt ett resurs-seminarie om cellen. Jag har under dessa veckor inte läst så mycket och varit så trött i mitt liv. Jag sover mycket under natten minst 8 timmar, ibland 7 åker på föreläsning 9-15 och när jag kommer hem på em. är jag helt slut. Mitt huvud dunkar, jag kommer knappt ihåg vad föreläsningen handlade om eftersom jag under de sista 45 minuterna kämpade med att hålla mig vaken. Så ofta när jag kommer hem så "måste" jag sova middag, eller så får jag för mig att jag orkar plugga men somnar i soffan medan jag läser. Sover en timme ungefär och är lika trött efter det. Sedan försöker jag plugga på kvällen, mellan ca 17 till 19-20 då jag inte kommit igenom allt men vill släppa det eftersom det går trögt och jag hållt på hela dagen! 
Kan ju säga att jag inte kommer vara människa de närmsta 8 veckorna och jag kommer vara helt slut när sommarn börjar och jag ska slita och jobba fram till mitten på augusti. BIT IHOP, KÄMPA PÅ, NEVER GIVE UP!

Kommentera här: