Min fantastiska dag

Hallå mina fina läsare! 
Idag har faktiskt varit en härlig dag trots att jag inte gjort så mycket. Igår blev det ju spel till ca 03.30 så när klockan ringde 9.30 var det inte så trevligt att gå upp men det gick bra trots att jag var trött. 
började dagen med att köpa mjölk (går INTE att dricka te utan mjölk!) då den tog slut igår. Väl tillbaka en snabb frulle och sedan spelades det SMITE ett tag. 
Bakade Knäckebröd vid 14-tiden. Och råkade kombinera lunch med detta så halva eller lite till blev bränt :( Men såhär såg det ut innan jag körde det i ugnen:

 
Jag har använt mig av följande:

- Pinjenötter ca 0,5 dl
- Sötmandel ca 2dl grovhackad
- Linfrö ca 1-1,5 dl
- Sesamfrö ca 1 dl
- Psylliumfrö (stavning??) ca 0.5 d
- Rapsolja ca 2 dl
- Kallt vatten ca 2 dl
- Dinkelmjöl fullkorn ca 3 dl

Detta blandar man bara samman till en kletig massa och trycker ut tunt på en plåt och strö ev. på flingsalt och eller andra kryddor. In i ugnen ca 175 g i 45 min - 1 timme
och tada, så är det klart. Låt svalna innan det bryts i bitar.
 
Mumma!
När jag brände knäckebrödet (kanske även sömnen spelar lite roll)så blev jag på lite dåligt humör så jag höll mig på min kant av soffan och gick efter en stund in i sovrumet med tanken att jag skulle vila lite och titta på youtube klipp om hur man bäst spelar med guden Anhur i SMITE. 
Men jag somnade aldrig och jag kom på att jag skulle köpa gym-kort idag, men var inte det minsta sugen. Men eftersom de bara har instruktörer på plats på måndagar 18-20 så fick jag släpa mig dit i alla fall. Måste ha lite hjälp så att jag inte skadar mig samt at jag behöver lite tips på vad som ar bra träning för just mig. 
När jag väl kom dit var jag lite pepp men när jag höll på att packa väskan snurrade det till i skallen och hade ett bs på 2,9. Inte lätt att gå och träna då. Så det vara bara att mata på med festis och käcka knäckisar innan jag gick (inte mitt eget). 
Körde en hel del ben när jag var där men även liiiite mage, rygg och balans. Innan jag gick hem kände jag att jag var tvungen att ha lite flås och eftersom maskinerna med kondition/uppvärmning var upptagna så fick jag mig ingen ordentlig uppvärmning 10 min promenad vilket inte gav mig det mista flås så körde jag gärnet i "tramp-maskinen" i 15 minuter. Visst det är kanske kort tid men jag ville börja mjukt. Höjden på trampen var på max och jag körde på nivå 4. Ganska jobbigt var det men jag tänkte att om jag kör fullt 100% i 15 minuter kan jag köra lugnt i 10 och sedan stretcha. FY VAD JOBBIGT! Fortfarande röd i ansiktet efter den kort. Enligt maskinen var min hjärtrytm som högst 185. och när jag precis skulle kliva av hade jag 88. Så ganska intensivt ändå ^^

Nu har jag kommit hem i alla fall, blev 1,5 timme på gymmet så nu kan jag med gott samvete äta kassler med pasta och broccoli till "kvällsmat" och spela SMITE till läggdags. 
Hoppas eran dag varit lika mysig. Kram på er

Kommentera här: