Min helg

Jag kan väl villigt erkänna att jag inte haft det så himla skoj i helgen. För det första så har sambon jobbat natt ons, fre, lör och sön så han åker 20.30 på kvällen och är hemma igen 07.30 och då går han och lägger sig och sover fram till ca 16.00. Känns som vi inte setts på evigheter, men vi går ju om varandra så det är klart att jag upplever det som tråkigt. 
Ingen att prata med, förutom katten, men man får ju inga bra svar ur henne ;) Sitter och glor på mina serier, försöker göra det snyggt i lägenheten, men man blir ju inte så pepp på att städa när man inte hör något "oj vad fint det är här" eller "WOW vad du har fått mycket gjort!"

Är inte superpepp på denna dagen, är faktiskt lite pepp på morgondagens föreläsning som är den första "riktiga" föreläsningen på hela programmet. Dock är det lite svårt när vi pratar om vetenskapsteorier, idéhistoria och liknande.
Idag står följande på mitt schema för den som undrar:

- Ta hand om disken
- Vika och plocka in tvätt
- Baka tårtapaj
- Laga ny maträtt
- Läsa kurslitteratur

Enjoy you're day!

Kommentarer:

1 Bella:

Du är så duktig :)
Vad blir det för ny maträtt?

Svar: Nej verkligen inte!!! Jag säger att jag ska göra massor men egentligen har jag knappt gjort någonting! Idag har jag bara lagat mat och läst 6 sidor på mitt plugg ^^ Men jag vill att det ska se ut som jag är duktig ;)Nya maträtten har jag precis gjort ett nytt inlägg om :)
Emma

Kommentera här: