STOLT!

Japp idag har jag än en gång försökt överkomma min egen rädsla! Så nöjd över mig själv. Jag ringde och pratade med chefen trots att jag nästan hade panikångest innan! 
Jag vet! Alla säger att det inte är så farligt, och jag försöker lugna mig själv med massor av olika verktyg men de fungerar inte så bra! Jag har precis börjat träffa en KBT-terapeut som ska hjälpa mig med mina olika problem. 

Många tror att det är så enkelt att man är rädd för något men man gör det ändå så är det mirakulöst bättre nästa gång. Min hjärna vägrar fungera på det viset. Jag har testat detta massvis med gånger menjag upplever bara att det blir jobbigare och jobbigare med tiden :(

Japp, detta "lilla" samtalet som varade i ca 2 minuter, har tagit så enormt mycket energi från mig att jag inte fått så mycket mer gjort idag. 

Jag läste en sida i mitt plugg, och ska läsa mer imorgon. Måste jobba med min självdiciplin!

Ikväll har jag spelat 3 matcher SMITE med bästa Linda! 
Körde både Ymir och Sobek, roliga att spela, tanks bägge två.

Johan gick till sängs tidigt ikväll så jag har roat mig med att titta på youtube. Musik som jag lyssnade på på högstadiet. Så härliga och mindre härliga minnen!!!!
Sådant ger mig mycket energi. 

Nu fram till läggdags ska jag titta på SMITE gameplay på youtube. Funderar på att köpa Bacchus näst och vill veta hur han spelas på bästa sätt :)

Sov så gott mina vänner!!! <3

Kommentarer:

1 NeutronStar:

skriven

Ooh, du kör på dina tankar. ^^ Det är ju iofs bra för mig som älskar att ganka och göra massa skada, tur at jag har en så duktig support! =D

Svar: Jajjamän tanks är mina favvosar, man dör sällan, får massa assist och typ alla motståndare backar när man dundrar fram ;) Men jag hade inte fått så mkt gjort på min lane om jag inte hade haft en så grym art/hobo/hades vid min sida ;)
Emma

2 NeutronStar:

skriven

Vi är ett grymt team helt enkelt ^^

Svar: Helt klart!!!! ^^
Emma

Kommentera här: