VAD HAR JAG GETT MIG IN PÅ?

Denna dag har varit fullproppad än så länge så i em/kväll är det vila och återhämtning som gäller!!
Min "dag" började kl 03.45 med ett lågt bs. Nämligen 2.3 mmol, bara att mata in dextro, blev nog 5-6 st och kom på att jag troligen behövde något mer matigt att stå mig på. Så jag travade upp glad i hågen säkerligen lite adrenalin också eftersom jag var supersvettig och alldeles uppe i varv. Men jag fick tag i en liten skvätt naturell yoghurt, en banan och ca 10 små pepparkakor. 
Efter att den värsta känslan av känningen gick över var jag ju såklart helt slut (både pga känningen samt att kl var 04.00), så jag gick och la mig igen och somnade om. 
Nackdelen med att bli låg på natten: Man blir så slö dagen efter. Skulle gått upp 06.30 när klockan ringde men jag vaknade till och kände mig ovanligt pigg och tyckte det var konstigt att kl inte hade ringt. Visade sig att tiden vid tillfället var 09.00 och skolan skulle precis börja med det OBLIGATORISKA uppropet. 
Fick i vanlig ordning panik och fick tittat upp bussar och tåg men insåg att jag skulle inte vara inne tidigare om jag tog bussen än om jag åkte med Johan (sambon) in en halvtimma senare, så jag försökte stressa ner, fick knappt i mig någon frukost och irrade bara omkring, men jag hann få på mig lite make-up till dagens fotografering till kurskatalog och för lärarnas hjälp.
Väl inne i skolan visade det sig att de hade dagens första paus så jag smet in för att prata med läraren och det visade sig att jag inte missat så mycket. De hade gått igenom moodle och kursplanen som jag redan kan och har läst. 
Men resten av dagen så pratades det fortsatt om moodle och om kurslitteraturen. Beställning av 4 böcker för 1600 kr kommer att läggas ikväll. Sedan gick läraren igenom studiehänvisning, gick igenom sekretess och schema. 
Sedan var det dags för fotografering. Sedan var det dags att åka till bolaget för att köpa vin till morgondagens och lördagens festligheter.

Nu är det dags för följande: 
- Beställa böcker på adlibris
- Ta ut kontanter inför morgondagen
- skriva ner schema i kalendern
- Läsa på om sekretess
- Börja läsa i den första och enl. läraren jobbigaste boken

Sedan är det slappa gärnet som gäller!!! 
Hoppas ni har det gött där hemma!

BS just nu: 3.2 mmol/l

Kommentarer:

1 Bella:

Låg på natten är riktigt jobbigt :(

Svar: Håller med!!! :(
Emma

Kommentera här: