Ett tag sedan nu

Hej igen! 
Nu var det ett tag sedan jag bloggade men jag har för tillfället 2 bloggar som jag skriver på så det har blivit mest fokus på den andra bloggen där jag skriver mer privat och om hur jag mår psykiskt.
Idag har jag fått världens bästa inspirations-kick från min goa älskade vän Linda! Hon kan verkligen peppa en! Jag har antagit hennes utmaning med 21 dagar utan följande:

- Godis
- Chips
- Kakor
- Snabbmat
- Alkohol
- Dricka

Det kommer bli väääääldigt tufft för min del! Jag kommer vara så cranky och ha så ont i huvudet och må dåligt de första dagarna men sedan är det värsta gjort. "Nackdelen" är att utmaningen även inkluderar 30 minuter vardaglig motion. Det kommer bli tufft, men jag ska ge mig fan på att klara det! Jag kan ju inte skylla på dåligt väder eller nåt sådant eftersom jag har ett promenadband inomhus i lägenheten. 

Nu tar jag mod till mig och tänkte skriva ut mina mått och min vikt. Det är inet jag är speciellt stolt över men jag har inte heller mått dåligt över det fören typ nu och inser att jag måste gå ner i vikt innan det skenar iväg uppåt!

Jag mäter nu 102 cm runt magen på bredaste stället (höft till bredaste stället på magen till höft och runt).
Vid naveln och ovanför höften mäter jag 88 cm.
Vid bysten mäter jag 95 cm.
Vid rumpan mäter jag ca 106 cm på bredaste stället.

Min vikt är just på sekunden 74.4 kg

Det svåraste för mig kommer nog bli Godiset och drickan. Jag har ju som min moster tidigare haft problem med läsk-drickande, jag får otrolig huvudvärk när jag försöker sluta med light-läsk. Annars har jag nog inte speciellt mycket problem med något. Alkohol och snabbmat är inte så farligt mycket av hemma hos mig, kakor och chips konsumeras inte speciellt mycket det heller men någon gång ibland.


Nu kör vi gumman! 

Kommentarer:

1 NeutronStar:

skriven

Klart vi kör på, nu jäklar! ^^ Vi väger nästan samma, väger nog något halvt kilo mer än dig. Ska bli spännande att se hur mycket det gör att sluta med allt sådant. ^^ Oroa dig inte, har redan kickat socker-beroendet en gång, vet hur man mår och hur annorlunda man känner sig, men du ska se när man kommit ur det och man börjar bli piggare, få mindre huvudvärk och sådant, då kommer det vara värt det! =) <3

Svar: Klart vi kör gärnet! Nu ska vi bli sngga så vi kan frossa i gottigheter till sommaren! Jag har fått med mig Johan på tåget också, även om han är lite skeptisk kanske så får vi motivera varandra! ^^ Skönt med någon som kan förstå, jag har varit så trött och jag har inte förstått vad det kommer ifrån! Nu vet jag, jag har ätit så fruktansvärt mycket socker varje dag och det har gjort mig super-slö 10 timmar sömn + 1 timma middagslur och jag är ändå trött. Dags för förändring! Tur att vi har varandra <3
Emma

2 NeutronStar:

skriven

Haha, som jag alltid sagt, jag vill inte bara träna för att gå ner i vikt, gud så meningslöst. Nej, jag vill träna för att kunna unna mig. Sedan måste man ju såklart gå ner i vikt först, men sedan när man nått målet ska man kunna unna sig. ^^

Svar: Haha du är sååå klok min goa vän! Detta kommer nu bli mitt mantra! ^^
Emma

Kommentera här: