Ingen bra start på dagen (eller?)

Hej hopp! 

Hoppas allt är bra! Själv vaknade jag upp med huvudvärk och alldeles för få timmars sömn. Egentligen får man nog skylla sig själv när man sover till 11 på fm igår. Gick upp och det gick ganska så bra, skulle klä på mig och tog ett par jeans som jag köpte i sommras. Blå från HM strl 38, De gick till låren sen slog det stopp, tillslut fick jag upp dem över rumpan men fick kämpa i säkert 5 minuter innan knappen givk att knäppa och gylfen gick ännu trögare att få upåp. När det väl gick tror du inte att dragkedjan i gylfen sprack!!!!!!! Inget kul alls kan jag tala om. Har väl kanske insett att när det inte bara är 1 par brallor som är tajta, underkläderna klämmer lite extra och jag tycker att mina linnen sitter extra tajt så är det kanske inte att jag har torktumlat dem så att de har krympt :/

Vilken tur att jag igår började på den nya 21 dagars utmaningen! Första dagen gick förvånandsvärt bra! Jag är chockad själv att det gick så bra! Viljan gör nog extra mycket, då jag har försökt innan men egentligen inte velat sluta. Då är det ju extra svårt tänker jag. Det svåraste igår var kvällen, jag blev så störtsugen på något göttigt men kom då på att det kanske inte var så konstigt då det var dags att äta kvälls-macka! Så ibland säger magen att den är sugen när det egentligen är så att jag är hungrig. 

Försöker tagga inför mitt tenta-plugg i em men går sådär, jag försöker göra så det blir roligare men tyvärr så blir det inte roligt att läsa om filosofer hit och filosofier dit samt att renskriva och samla anteckningar, ppt och annat nödvändigt på samma ställe. Men det kommer bli bra tillslut ^^ DET är huvudsaken!

Kommentarer:

1 NeutronStar:

I know the feeling, men börjar nu kunna komma i mina byxor igen så det känns som att det är på väg åt rätt håll. ^^ Bara typ 5 kg kvar tills jag kan gå i mina favvo-jeans som jag har köpt för ett par månader sedan, skit snygga! Sedan längtar jag ju tills jag kan gå i min klänning från Soaked in Luxury som jag köpte på Åhlens rean i julas, så jäkla snygg är den!

Svar: Ja det är ingen rolig känsla! :/ Tur att vi jobbar på det nu då ^^ Åh vad roligt!! Älskar känslan när man väl får på sig sina "favvo-jeans" Jag har också ett par favvo som jag vill komma men jag fick inte ens på mig dem när jag fick dem för sisådär 4 år sedan ^^ Men jag vill i dem!!!!! :D Vi kämpar efter målvikten tillsammans!
Emma

Kommentera här: