ÄLSKVÄRD VS. HEMSK DAG

Japp denna dagen är både härlig och mindre härlig.
Jag har äntligen förstått allt som min föreläsare pratar om! Jag förstår tankegångarna, jag hänger med i diskussionen och jag är så GLAD och TACKSAM! Är en härlig känsla jämfört med den jag kännt i 1 år, och undrat om jag verkligen kan lära mig att prata/skriva/förstå akademiskt språk. Men idag fick jag bekräftelsen, det går!

Samtidigt är det mycket i livet som är lite motigt. Jag har hela min uppväxt peppat mig själv med: "kämpa på" Kör gärnet, det blir snart bättre, du kan vila när du blir gammal. Men nu känner jag lite att det inte funkar så längre. Får magras, huvudvärk, trötthet och jag tror att det är stressen som börjar göra sig påmind. 
Detta är lite frustrerande för mig då jag vill fortsätta i det tempot jag gjort hela livet!


Resten av dagen blir det plugg, plugg och åter plugg. Fått min kurslitteratur nu, så jag måste ju bläddra i den lite! Även läsa ett helt kompendie, 2 ppt:s, anteckningar, 1 pdf och studieanvisningen inför imorgon! Så pust, stånk och stön. Hoppas ni har en mysig dag.

Först ska jag bara berätta om min OTROLIGT goda nudelsoppa jag åt till lunch idag! Så mumma blev den och jag improviserade bara! 
Tog en paket nudlar, vatten, ½ buljongtärning, ½-1 tsk fond och kryddpåsen som fanns i paketen! Kokade i 3-4 minuter och åt sedan! Nackdelen är att jag saknar proteiner så det får bli smörgås till och som sagt är det en lätt lunch! Men guuuuud så gott! 
Får bli samma lunch imorgon igen ;) Inte min bild på soppa, lånad från: http://livsmedelsagronom.blogspot.se/2010/05/nudelsoppa-mot-svininfluensa.html

Kommentarer:

1 Bella:

Jag tycker du kämpar på riktigt bra :D

2 NeutronStar:

Klart det kommer gå bra för dig, du är ju bäst, så vad kan gå fel? ;-)

Soppan såg btw hur god som helst ut! Gud vad hungrig jag blev nu. =P

Svar: Jag vet inte, jag tror jag har lite för höga krav så jag får jobba på det i kombination med självdiciplin! :P Som tur har jag världens goast vän, jag tror du känner henne. Hon pluggar till läkare och är en grym läkarassistent. Hon är i alla fall grym på att skriva så jag ser upp till henne och hoppas att hon kan hjälpa mig om jag kör fast ;) <3
Jag vet soppan var amazing!!!!! Min soppa såg inte ut så, min var grå/grön och tråkig men såååå god. Middag på 5 minuter, sånt gillas här ;)
Emma

3 NeutronStar:

Du är la för söt! <3 Samma tillbaks, min underbara bästa vän!

Svar: Du är den som är bäst!! <3
Emma

Kommentera här: