21 days to go

Japp nu har snart första dagen av "tävlingen" gjord. Det har gått ganska bra, men jag har fortfarande promenaden kvar. Den kommer efter några matcher SMITE! 
Jag tycker det har gått ganska så bra hittills, jag har druckit vatten nästan konstant hela dagen för attjag är van att dricka läsk i vanliga fall. Jag äter ju alltid på något eller dricker läsk men nu är det ju andra dagar! 
Jag har käkat nöt och russinblandning till mellanmål och VATTEN till det. Visst slank det ner två koppar te också men det är okej! 
Till middag blev det thai-gryta på fläskkött med nudlar till det. Blev väl ingen höjdare då jag inte tänkte på att det skulle koka så länge (typ 1 timme). Men det gick tillslut, det var ju ganska små bitar så bara de största var sega ^^

Nu är det dags att lira SMITE med bästa Linda, Älskling och Adam! Ska bli så najs! Längtat hela dagen. Har även tenta-pluggat i tre timmar, så STOLT och fått reda på att jag är godkänd på examinationsseminariet och rapport-skrivningen! 

Hoppas ni alla får en najs kväll så kommer nog en bild på kvällens smörgåsar sedan, samt en träningsbild! Ha det bäst! KRAM

Kommentarer:

1 NeutronStar:

Heja heja! För mig blev det en liten skål med mini-riskakor till kvällsfika. ^^

Svar: Det är inte fy skam det heller ;)
Emma

2 NeutronStar:

Verkligen inte, betydligt nyttigare än chips. ^^

Kommentera här: