Mina mått

På en vecka har mina resultat förbättrats, men mer ska det bli! Allra helst vill jag se förändring på vågen men även vill jag minska mina mått också. Så jag tänkteatt jag berättar vilka mått jag hade precis när jag började och längre ner tar vi resultaten jag hade idag:

Den 18 mars 2013:

Runt magen på bredaste stället (höft till bredaste stället på magen till höft och runt) mäter jag 102 cm
Vid naveln och ovanför höften mäter jag 88 cm.
Vid bysten mäter jag 95 cm.
Vid rumpan mäter jag 106 cm på bredaste stället.
Vikt: 74.4 kg

Den 25 mars 2013:

Runt magen på bredaste stället (höft till bredaste stället på magen till höft och runt) mäter jag 102 cm
Vid naveln och ovanför höften mäter jag 87 cm. (MINSKAT 1 CM!)
Vid bysten mäter jag 95 cm.
Vid rumpan mäter jag 105 cm på bredaste stället. (MINSKAT 1 CM!)
Vikt: 72.8 kg (GÅTT NER 1.6 KG)

Kommentarer:

1 NeutronStar:

Så stolt över dig och oss, du ser att det är helheten som spelar roll, och inte om man dricker en cola zero eller att glas vin en gång i veckan, bara man äter nyttigt och så annars. =)

Svar: Ja vi är grymma! Nej jag vet, men jag blir så exalterad att jag vill göra allt till 120% för att nå bästa resultat. Men det är klart, jag åt ju massor av sött varje ag och jag menar cola zero är ju inte sött i den bemärkelsen, ett glas vin blir du ju inte tjock av heller. Det ju hur ofta det där glaset dricks som är lurigt. :) Men det enda söta jag fått i mig är nog den toscarutan på fiket igår och breezern. Så det är ju bra det med! Mitt mål är ju inte att sluta helt utan minska till mer humana mängder, typ 10 st lösviktsgodisar varannan helg samt att öka mitt grönsaksintag ^^
Emma

Kommentera här: