Motivation

Ja nu har jag en sväng med motivationen igen :/ Den går trögt, jag vill inte att det ska vara jobbigt, jag vill inte motionera, jag vill inte! Jag vill möla en 200g marabou chokladkaka och se på disney-film och skita i att jag inte kommer i mina kläder, skita i att jag blir finnigare än en tonåring, köpa nya kläder i strl 40-42 eller jeans med strl 32 i midjan. Det är inte skoj men det är så mycket enklare än att träna 30 minuter om dagen och skita i socker. 

Känner mig grinig som en gnu! :( Tur att Johan inte är hemma i em/kväll, han hade inte fått en trevlig sambo kan jag ju säga ^^ Jag skulle nog inte gått upp idag, som sagt kom jag inte i kläderna imorse, tåget var försenat pga vädret vilket ledde till att jag var sen till föreläsningen/seminariet. När den väl var klar så tror du inte att jag missar bussen in till stan som går 11.30. Jaja tänkte jag inte mycket att göra tar väl näsa buss (11.40). Hoppas jag hinner till tåget som går 11.50 bara, hoppas att tåget är sent!!! 
Kommer in på resecentrum 11.48 och springer till automaten för att trycka ut en biljett och kommer precis ut på perrongen så åker tåget..... -.-'' Jaha, ja men jag får väl ta nästa, det går 12.57. 
Går in på JC tänkte jag så länge, jag har ju trots allt 800 kr i presentkort att slösa, hittar ett par SKIT-snygga diesel jeans för 1400 spänn! Jag bara jag måste prova dem! Så sköna, men som sagt strl 32 i midjan, det tar emot asså. 

När jag står där och tåget precis har gått framför näsan på mig så känner jag mig så hopplös, jag vill så gärna köpa en muffin och en chai-latte/mocha-latte från espresso house, jag vill ha cappuchino, nej jag vill ha en chokladboll, eller en kanelbulle, ska jag fika? Millas coffee i stan gör så goda bakelser, eller ska jag gå till espresso house? Nej jag fortsätter att fundera för att jag tillslut ska skita i att gå in någonstans och tekniken funkade! Höll på att ge efter där ett tag, men jag ville verkligen inte ge med mig! 

Insåg att jag nog var hungrig (trots frukost, pausmacka och banan) så jag gick in på ica och köpte stora saftiga röda äpplen och mini-riskakor och åkte hem istället!
Nu kommer den där vågen med deppighet och trötthet igen, jag orkar inte ta hand om tvätten, jag orkar inte diska, jag orkar inte tenta-plugga men jag MÅSTE! Så tråkigt, men det är väl bara att bita ihop! Ta hand om disken och köra en ny diskmaskin sedan tvätten. Kanske hinner jag med en middagslur på 20 minuter innan jag kör promenad och plugg :(

Kommentarer:

1 Anonym:

Så stolt över dig att du klarade dig genom dagen, trots så mycket motgångar, vilken viljestyrka du har! <3

2 NeutronStar:

Kommentaren ovan var från mig, du kan ju svara på denna så jag ser. ^^

Svar: Aaaaw gulle dig!! Nu har du gjort min dag! ^^ Du är bäst <3
Emma

Kommentera här: