Diablo III

Som ni kanske inte vet så är jag faktiskt en spel-nörd!
Sedan jag blev tillsammans med Johan så har inte nörden inom mig lugnat sig, snarare tvärt om. Det är så himla kul att ge sig in i en annan värld en stund och bara försvinna, det är total njutning och avkoppling (eller?)

Jag började min spelkarriär genom att sitta brevid min före detta pojkvän som spelade World of warcraft och blev helt fast! Jag fick göra en egen karraktär och där drog det igång. Sedan jag träffade min älskade sambo så började vi spela GoW 3 (gears of war) tillsammans med vårt bästa kompis-par Linda och Erik. Vi blev helt fast och tagna och jag tyckte det var så kul för det var ett spel som jag faktiskt var bra på att lira!
Efter GoW-perioden på ca 6-8 månader så gick vi över till att köra ett online spel till pc, som då var en early beta version. Det riktiga spelet har fortfarande inte släppts men vi hann tröttna innan dess. Spelet heter SMITE om ni är sugna på att kolla in det. Vi spelade det spelet i ja 8 månader innan jag tröttnade. Jag gillar PvP men detta var sådär eftersom man "tävlar" så mycket och det blir ganska tydligt vem som är bäst och vem som suger. Det är lite tråkigt eftersom jag inte förstod principen och det passade inte mig eftersom för att bli bra måste man kunna spela många olika typer av heroes som assasin, tank, support, mage m.m. som de numera kallar warrior och ågot liknande. 
Givetvis har vi hittat ett "nytt" spel som passar oss perfekt som är väldigt väldigt rolig och beroendeframkallande! Diablo III har precis släppts till konsol och eftersom Erik och Linda har spelat Diablo sedan tidigare, både 1an, 2an och 3an på PC så kände vi att vi kör konsoll-versionen också. Där är det inte speciellt stor tävling mellan spelare utan här handlar det om team-work. Eftersom jag nu har fåt in min kikare på detta spelet och är helt besatt så tänkte jag här visa några bilder från spelet.


 
Jag spelar Witch Doctor som min main-character, Linda kör på Monk, Johan kör Barbarian och Erik kör Demon Hunter så vi är ett perfekt team. Erik jobbar med en enorm skada, jag kör mycket slows och confussion spells, Johan är tankig som tusan och kan stå inne i högen av fiender och dra aggro och Linda tål mycket och gör samtidigt mycket skada.

Jag har planer på att göra en ny design till min blogg! Jag har aldrig designat innan så vi får se hur det går men tanken är att jag ska göra en design med tema Diablo! Jag kommer försöka använda mig av några av bilderna jag laddat upp här men vi får se hur resultatet blir. Säger till innan jag ändrar något, testar på en annan blogg undertiden så ni slipper bli så förvirrade!

Kommentera här: