Shoppat loss!

Hej hörrni! Idag har jag som jag skrev igår handlat som bara den! 

Min dag började med att jag gick upp kl 7, drack min kopp te och åkte till universitetet där jag "frivilligt" satte mig och läste i kurslitteratur om filosofi. Faktiskt roligare bok än det låter som ;) Pluggade mellar 8.30-12.00 med endast 20 min paus :D *stolt* 
Åkte sedan in till stan och träffade sambon som skulle gå med som smakråd på underklädes provningen. Först gick vi till Twilfit. Det är en underbar butik där man verkligen får ordentligt och BRA hjälp med att hitta en passand bh. Tyvärr så fanns inte den jag skulle ha i min storlek men den skulle komma in på torsdag trodde butiksbiträdet :)

Såhär ser den ut. Läcker va?! En silren bh i ett fantastiskt mjukt material. 299 kr, helt överkomligt! Multi-strap och den sitter bra även utan axelband. Så nu hoppas jag den hinner komma innan helgen så att jag kan ha den på lördag när jag ska ha en klänning utan band! Givetvis kommer bild då med ;)

Gick sedan vidare till H&M för att hitta några snygga string som Johan skulle välja ut! Blev två olika men jag hittade bara bild på den ena
 
 
 
stringtrosa i spets med sidenband i sidorna. Finns ett vanligt stretch band under! 69 kr. Som hittat! Perfekt vid mysiga tillfällen i soffan under filten/täcket!

Jag lät efter dessa två affärer, Johan åka hem och slippa lida genom fler affärer ;) Men jag knallade vidare i glatt humör. Första stopp blev Gina Tricot där jag införskaffade två sjalar. Bägge var tub-sjalar. Den ena i grått tricot-tyg (som jag inte hittade bild på) och den andra var stickad i en mörkt militär-grön nyans! 99kr styck

Sista stoppet på min resa blev på body shop! Jag blev indragen i det träsket av min nuvarand BFF Linda för några år sedan. Efter detta är jag helt fast!! Använder deras body lotion, bara för att den luktar så fantastiskt gott. Om jag får välja fritt så köper jag helst den med mango. Men idag skulle jag ha tag i en ny ansiktskräm då jag har blivit himla torr och fnasig på senare. Men jga tänkte att det är bäst att fråga henne i butiken eftersom jag annars kommer lägga pengar på en produkt som inte passar mig. 
Vanligtvis är jag ganska känslig i huden, framförallt huvudet. Så jag ville ha en "allergi-vänlig" kräm. Det komplexa med min hud är att den både är fet och torr på samma gång. Men jag fick tipset att använda en rengöring för att få bort/slippa mina finnar som jag har problem med.

Jag har inte testat den än men ska göra det ikväll så ska jag berätta imorn hur den var. Denna skulle jag rengöra med först och sedan smörja med krämen. Denna kostar 140kr och ska enligt hon som hjälpte mig vara väldigt dryg. Den luktar inte alls så starkt som de flesta andra produkterna som de säljer. Men en lagom ton av aloe vera.

Krämen fick jag testa innan jag köpte den och jag säger verkligen HALLELUJA! 
Det är en liten burk med ett fantastiskt innehåll. Dessa produkter innehåller ingen alkohol, är fritt från konserveringsmedel och parabener (stavning?) D.v.s. perfekt för min hud. Den innehåller inget fett utan är totalt fuktgivande/återfunktande. Dyr rackare var detta men jag tror att den räcker länge och är värd pengarna. 195 kr

Denna kommer verkligen användas flitigt och jag rekomenderar alla till att testa dessa produkter. Var dessutom inte rädda för att fåga, det är då man får den bästa servicen. och de bästa produkterna också för den delen!

Snart dags för att trilla i säng för denna dagen. Ska in till universitetet imorgon också, en heldag är tanken. Ska läsa klart filosofi boken är tanken. (235 sidor). Men det är skönt att ha något att göra om dagarna så att veckorna går fort. 

Till helgen kommer min lillebror med ackopangemang på besök. Det är brorsan, min bästa vän från gymnasiet och brorsans bästa vän Igor som kommer ner och våldgästar oss. Det blir tacos på fredag kväll med mycket snack och liknande. På lördagen blir det ut och käka samt krogen där minst 2 vänner till mig ska möta upp oss och på söndag blir det nog bakis-häng innan de nyktat till så pass att de vågar köra 36 mil hem till Trollhättan igen!
Nu är det bara morgondagens plugg, Torsdagen som ska spenderas på hälsomottagningen (fältstudie/praktik i 2 dagar) 8.30-16.00 och sedan är det fredag!! Då blir det städning och livsnjutning på hög nivå!! 

Hörs imorgon gott folk! Sov sött!
 
 
 
 

Kommentera här: